Forum

Forum breadcrumbs - You are here:ForumMovies: Wonder Womanvans era rea
Please or Register to create posts and topics.

vans era rea

Som en av hans första akter som konstnärlig chef för Pacsun presenterar A $ AP Rocky ett helt nytt urval av Vans -samarbeten. Båda silhuetterna-Slip-On Mule och standard Slip-On-kommer att komma klädda i lågor, vilket skapar en visuellt tung symbol för A $ AP Worldwide-namnet. Slip-On en extra Jazz Stripe-de två erbjudandena är nästan identiska. Ovan är duken främst klädd i svart duk, medan tåhätta, vans dam billigt foder och mellansula väljer vitt. De ovannämnda lågorna följer tonalt, broderade i sidan till skillnad från fullfärgsdisplayen på innersulan.

Bland slasherfilmer är det få rivaliserande Nightmare on Elm Street, 1984-klassikern vars skurk-tröjan klädda Freddy Krueger-har överskridit långt förbi 1h 31m-tiden. Genom sneakers verkar Krueger ha hittat nytt liv, inspirerande till en mytisk Dunk Low för flera år sedan och snart ett minnespar Vans Sk8-His. Trots ett prov, ger den rea på vans skor senaste avslöjningen oss en smakprov på vad som kommer att komma i oktober. I designen hyllar Sk8-Hi direkt Krueger själv och översätter sin signaturröda och gröna randiga tröja till duköverdelen. Snören, mellansulan och Jazz Stripe, rundar ut paletten i svart, vilket bättre kontrasterar de blodstänk som kan ses över hela skon.
Precis som tidigare peer WTAPS är NEIGHBOROOD väl förtrogen med Vans och erbjuder ett antal samarbetsreleaser tidigare. Och även om det var länge sedan deras senaste erbjudande, kommer det japanska märket snart att åter ansluta sig till Off The Wall-familjen med sina alldeles egna Sk8-Hi och Era. Som om ingen tid har gått, återvänder de två med dämpade båda silhuetterna. Var och en skiljer sig åt i sina respektive former, och följer ett mycket enkelt schema, med gråtonade paneler som ligger intill mörkare, mörklagda mockor. Snörena och tungan följer samma sak som high-topens Jazz vans skor herr rea Stripe, medan tillskotten med andra märken någon annanstans väljer en kontrastvit nyans.

Madhappy kom på banan med sitt allra första skosamarbete och applicerade deras signaturstopp på överdelarna på Vans OG Style 43 LX. Och idag, efter bara en månad efter den vans era rea första colorwayens släpp, tar märket tillbaka skon i marinblå. Alla samma kosmetiska detaljer kvarstår, deras färg bara tonas ner för att bättre passa den nya bakgrunden. Både längs hälen och framfoten accenterar korsstygnen i vit tråd, som matchar det dämpade utseendet på mellansula och snören.